Fenixbandet

Om oss

Genomskinlig bakgrund Fenix logga_edited

Om oss

Fenixbandet  startades av Nadira Winbladh och den ideella föreningen Fenixbandet  Cancerrehabilitering 2019. Här kan alla mötas och läsa ,undra och ställa frågor om cancer. 

 

2017 fick Nadira själv cancerbesked och fick en ta ställning till livets tyngsta val. På undersökningarna visade sig att hon även var gravid och om hon ville ha minsta chans att överleva så var hon tvungen att göra abort.

 

Ni kan läsa fortsättningen på hennes blogg ,resultatet blev att hon upptäckte att det inte finns någon naturlig cancerrehab och inget nämnvärt stöd för anhöriga som står maktlösa vid sidan om allt kaos.

På denna sida kan ni vara anonyma och ställa alla frågor ni alltid undrat över eller bilda grupper i trådar mm. På sidan finns även vår webshop där vi säljer Fenixbandet  ,armband och tröjor för cancerrehabilitering.

Vi har även mallar på gåvor, testamente, äktenskapsförord, samboavtal och vita brevet.


Alla som är medlemmar i Fenixbandet  Cancerrehabilitering  får ta del av våra samarbetspartners rabatter det enda som krävs är att du registrerar ditt medlemskap när du skapar ditt användarnamn och betalat ditt medlemskap i vår shop.

senaste nyheter

Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...